Balkon en terrasbakken, hangpotten

Onze balkon en terrasbakken zijn door Huyskweker ontwikkeld. De plantenbak maakt het u makkelijk om een lang seizoen te genieten van de mooiste bloemen. Door het slimme waterreservoir nemen de planten zelf precies zoveel water op als ze nodig hebben voor hun weelderige bloei. U hoeft alleen maar regelmatig water te geven en af en toe een schepje speciale Huyskweker plantenvoeding toe te voegen.​

Opkweekservice

Een geplande bestel en omruilservice. Wilt u een flowermaxx terrasbak of een vertimaxxx balkon bak bij ons bestellen. U kunt het online regelen. Hebt u al van deze bakken bij ons gekocht? En wilt u ze opnieuw laten vullen? Ook dat kunt u online regelen.

Waterreservoir

Onze balkon en terrasbakken zijn door Huyskweker ontwikkeld. De plantenbak maakt het u makkelijk om een lang seizoen te genieten van de mooiste bloemen. Door het slimme waterreservoir nemen de planten zelf precies zoveel water op als ze nodig hebben voor hun weelderige bloei. U hoeft alleen maar regelmatig water te geven en af en toe een schepje speciale Huyskweker plantenvoeding toe te voegen.

Terrasbak

Flowermaxx
Terrasbak

Lengte: 41cm
Breedte: 41cm
Hoogte: 44cm
Potgrond: 30L
Water: 14L

Accessoires

Balkonbakken

Vertimaxx
Balkonbak 90cm

Lengte: 90cm
Breedte: 22cm
Hoogte: 23cm
Potgrond: 21L
Water: 13L

Vertimaxx
Balkonbak 60cm

Lengte: 60cm
Breedte: 22cm
Hoogte: 23cm
Potgrond: 13L
Water: 8L

Accessoires

Omruilservice

Voor ronde potten

De omruilservice is bedoeld voor de ronde potten. De optimaxx en de megamaxx. U koopt bij ons een compleet gevulde pot en brengt hem volgend jaar weer terug.

Inruilmuntje t.w.v. 4 euro

U levert de pot in en ontvangt van ons een muntje. In de kas zoekt u een nieuwe compleet gevulde optimaxx/megamaxx hangpot uit en bij het inleveren van het muntje ontvangt 4,- korting.

Aanschaf

Op de aanschaf van een compleet gevulde pot kunt u 1 muntje inleveren. Zorg dat de pot heel en schoon met rooster en hanger ingeleverd wordt.

Hangingbasket

Megamaxx
Hangingbasket

bovenkant: 37 cm Ø
onderkant: 22,5 cm Ø
Hoogte: 25,2 cm
Potgrond: 13L
Water: 3L

Optimaxx
Hangingbasket

bovenkant: 27 cm Ø
onderkant: 24,7 cm Ø
Hoogte: 21,5 cm
Potgrond: 6,5L
Water: 2L

Accessoires

Plantenvoeding en potgrond

Huyskweker
Plantenvoeding

Inhoud : 500 gram
verhouding : 10 gram op 10 liter

Huyskweker
Potgrond

Inhoud : 20 of 40 liter

Een keertje in de kwekerij op bezoek?