menu

Zomerbeplanting 2024

Beste klant,
De inplantperiode (september tot en met februari) is alweer voorbij. Als u nog geen inplant heeft gereserveerd voor uw bak, of een nieuwe balkonbak met inplant wil, kunt u die kiezen uit ons ruime voorraad aan diverse bakken. Dit is mogelijk in onze winkel vanaf half april

Zomerbloeiers zijn ideaal voor in bakken op het terras of aan het balkon, onze plantenbakken voorzien van een waterreservoir, waardoor ze minder snel droog staan, ook is onze potgrond zodanig samengesteld dat de wortels van de planten voldoende zuurstof en water kunnen opnemen. Een plant die in volle bloei staat die heeft goede voeding nodig! Huyskweker heeft daarom de allerbeste meststoffen geselecteerd. U merkt dit aan de goede groei een perfecte bladkleur en een prachtige bloei.

Eén keer een nieuwe bak aanschaffen. De jaren erop hoeft u alleen de binnenbak om te wisselen. De buitenbak houd u gewoon thuis. Geen geknoei met potgrond en gesleep met planten, wij hebben de juiste combinaties gemaakt voor een mooie bak vol met bloemen.

Actie! nieuwe bak + beplanting + standaard € 84,95 i.p.v. € 99,85 wordt verrekend bij ophalen.

Lengte: 41cm
Breedte: 41cm
Hoogte: 44cm
Potgrond: 30L
Water: 14L

Actie! nieuwe bak + beplanting + standaard € 84,95 i.p.v. € 99,85 wordt verrekend bij ophalen.

Lengte: 90cm
Breedte: 22cm
Hoogte: 23cm
Potgrond: 21L
Water: 13L

Actie! nieuwe bak + beplanting + standaard € 59,95 i.p.v. € 69,85 wordt verrekend bij ophalen.

Lengte: 60cm
Breedte: 22cm
Hoogte: 23cm
Potgrond: 13L
Water: 8L